Toiminnanjohtaja, ammatiltaan kehitysvammaistenhoitaja ja sosionomi (erikoistunut sosiokulttuuriseen kasvatukseen ja perhetyöhön). Opiskelen ylempää ammattikorkeakoulututkintoa terveyden edistämisen koulutusohjelmassa Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Puhelin: 050 547 0301
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toiminnanjohtajana olen vastuussa Asumispalvelu Ristilä Oy:n yksiköiden toiminnasta. Mikäli olet kiinnostunut asumisesta meillä, voit ottaa minuun yhteyttä puhelimella tai sähköpostitse. Hallinnollisten töiden lisäksi teen myös hoitotyötä. Pidän asiakastyöstä ja on mielestäni tärkeää tuntea asiakkaat, jotta asiakaskohtaisessa yhteistyössä saadaan aikaan hyvät suunnitelmat ja hoitotulokset.

Minulla on yli 13 vuoden työkokemus yrittäjänä, toiminnanjohtajana ja toimitusjohtajana toimimisesta sosiaalialalla. Edellinen yritykseni Satu-Koti Oy toimii edelleen menestyksekkäästi Riihimäellä, nyttemmin vanhempieni ohjauksessa. Yli 13 vuotta sitten olin uranuurtaja yksityisenä yrittäjänä sosiaalialalla. Nyt tunnen alan toimintamallit ja käytännöt, lait ja määräykset, ja ennen kaikkea pidän edelleen hoitotyöstä.